1.Hoofdfoto

Toon aangevende import- en export van

Bloemen & planten

Bekijk onze diensten
Sinds 1928

Een van de langst bestaande bedrijven op het gebied van bloemen en plantenexport in Nederland.

Import- en export

Wereldwijde import- en export activiteiten.

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit in product en service, Continue kwaliteitscontrole.

Uitgebreid assortiment

Zeer uitgebreid assortiment met uitstekende staat van versheid en scherpe prijzen.

Eerlijk en transparant

Realistische en transparante prijscalculatie.

Flexibel

Optimale logistieke faciliteiten.

2.1 historie

Onze historie

Het in 1918 opgerichte Verbeek & Bol is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor bloemen. Jacob Verbeek en Jan Bol besloten samen hun passie voor sierteelt om te zetten naar een heus succesvol verdienmodel. Ze begonnen klein; in de Bloemenlust, het oude bloemenveilingpand in Aalsmeer. Vandaag de dag is Verbeek & Bol behoorlijk opgeschaald en verwelkomt zij haar klanten aan de zuidzijde op het FloraHolland terrein in Aalsmeer. Omdat er in 1918 nog geen verplichting tot registratie bestond, is Verbeek en Bol pas sinds 1924 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

FDB-0351

Jarenlange ervaring

In september 1965 werd Jac Verbeek, zoon van Jacob, opgenomen in de firma. Voor een lange periode van maar liefst 37 jaar is hij verantwoordelijk geweest voor het managen van de dagelijkse bezigheden. Later in 2002 werd de firma overgedragen aan John Vork, René Ververs en Iwan Springintveld. Heden ten dage vormen René Ververs en Iwan Springintveld de directie van Verbeek en Bol.

2.2 Historie

Gevestigde naam

Inmiddels beschikken wij over een pand met achttien eigen dockshelters, gevestigd aan de zuidzijde van de bloemenveiling in Aalsmeer. Met behulp van een goed concept en een nauwe samenwerking met onze klanten, hebben wij door de jaren heen een flinke groei kunnen realiseren. Doordat wij een kwalitatief goed product tegen een goede prijs aanbieden zijn wij een grote speler in de internationale snijbloemenbranche.

3.Achtergrond foto - samenwerken

Altijd op zoek naar een win-win samenwerking

Bij Verbeek & Bol streven wij naar een samenwerking waar beide wij en onze klant beter uit komen. Door samen win-win situaties te creëren, kunnen wij elkaars positie versterken.

Ik wil samenwerken!

Ons verhaal

Wij zijn René Ververs en Iwan Springintveld, samen vormen wij de hedendaagse directie van Verbeek & Bol. Al ruim 30 jaar zijn wij werkzaam bij Verbeek & Bol; ooit begonnen als verkoper en nu – sinds 2002 – trots lid van de directie van ons bloeiende bedrijf. In 2017 hebben wij wegens overlijden afscheid moeten nemen van ons 3 e directielid: John Vork. John heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei van Verbeek en Bol, wij zullen hem daar eeuwig dankbaar voor zijn.

De afgelopen jaren heeft ons bedrijf een mooie, weloverwogen groei doorgemaakt. Wij zijn er dan ook erg trots op dat, ondanks de groei, het DNA van ons bedrijf niet is aangetast. Wij staan nog altijd voor een no-nonsens aanpak met een focus op ontwikkeling, service en kwaliteit. Om deze boodschap te kunnen belichamen is de steun en inzet van ons getalenteerde team noodzakelijk. Ons team verwerkt dagelijks – met een goede dosis inzet en plezier – grote aantallen bloemen en planten. Het doet ons goed om te zien dat ons team plezier heeft in hun werk. Samen met ons enthousiaste team en onze klanten gaan wij enkel op zoek naar win-win situaties, daar staan wij voor!

Ons verhaal - Verbeek & Bol
FDB-0439

Onze webshop

Wij zorgen er graag voor dat u waar en wanneer u maar wilt uw handel kunt bestellen. Met behulp van een betrouwbaar systeem, dat gemaakt is door ervaren vakspecialisten, kunnen wij dat aan u garanderen. Na uw bestelling gaat ons team direct aan de slag met het verwerken van uw order en zorgen wij ervoor dat uw planten en bloemen in de best mogelijke conditie aankomen in uw winkel. Door een goede samenwerking met onze kwekers leveren wij enkel dagverse handel. Dit zorgt voor een lach op uw gezicht, maar ook op die van uw klanten.

Nog geen klant? Neem direct contact op!

Log in op de webshop

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze service? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij brengen u dan in contact met één van de leden van ons verkoopteam. Zo kunt u direct gebruik  maken van onze win-win service.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.